Csabdiban eladó 3 szoba+ nappalis családi ház!

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Csabdi
  • Alapterület: 144 m²
  • Szobaszám (nappalival): 4 szoba
  • Irányár: 94 870 000 Ft
  • azonosító: M99488

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Eladó CSODÁLATOS természeti környezetben, Gerecse és a Vértes lábánál, a Zsámbéki dombság területén jó levegőjű, erdő közeli madárcsicsergős, szép fekvésű, a fővárostól 40 km-re nyugatra, az M1-es autópálya közelségében elhelyezkedő CSABDIN egy nagyon jó fekvésű, Csabdi központjához közeli 2008-ban épült hőszigetelt családi ház, ami egy 1405 m2-es telken helyezkedik el. A négyszobás, két fürdőszobás lakóház nettó 108 m2-es hasznos alapterületű, és mintegy 16 négyzetméter 2021-ben kiépített tetőtéri résszel is rendelkezik. Téglafalazat, fa födémszerkezettel, cserépfeddéssel - csakúgy mint a 2012 ben épült 20 m2 melléképület: szobával, nyári konyhával, pincével, WC-vel, fedett terasszal plusz sütögetés kialakítására alkalmas résszel. A ház belső falai gyönyörű faburkolattal, vannak beburkolva, melyek kővel burkolt oszlopokkal vannak elválasztva. Az L alakú ház első felében elkülönülő lakosztály akár kétgenerációs együttélésre is alkalmassá teszi az ingatlant.
A piros viacolorral lekövezett impozáns udvar, valamint a teraszosan megemelt udvarrész 3-4 autó parkolására alkalmas,. A telek sarkában található még egy fából épült szerszámtároló is. A telek alsó végében még további 1-2 autó parkolására alkalmas saját parkolórész található. A ház kapuja távirányítással működik és előtte is ki van alakítva egy kocsibeálló rész. A kerítés előtt végig fák illetve díszfák találhatók. A ház előtti út remek állapotú.
A enyhén lejtős telek lenti része gyümölcsfás liget (alma, körte, szilva, cseresznye, mogyoró, illetve a telek melletti árokban 8-9 óriási diófa), a ház melletti részek parkosított. 2 kerti csap van elegáns technikával kialakítva.
Az ingatlannak 1 közvetlen szomszédja van és fantasztikus privát szféráját egyik oldalról árokkal elválasztott (a vadak ezért nem tudnak bejönni) gyönyörű kis erdő határolja, ahol időnként borzcsalád játszik és őzek sétálnak. Távolról a fák közül kivehető a szemközti hegyvonulat. Egészséges klímája kiváló élettér a munkára, pihenésre, alkotásra, meditatív elvonulásra vagy családi, baráti összejövetelekre. Elmondható, hogy az én házam az én váram. A teljesen benapozott délnyugati fekvésű telek, akár napenergia hasznosítására is alkalmas. A telken fúrt kút, valamint betonozott ciszterna is található.
A Fejér megyei Csabdit, Tatabánya, Mány, Bicske városa 4 km-re határolja a Szent-László patak folyik át rajta és sok tó található a környéken, számos lovastanya is fellelhető a közelben. Kirándulásra, biciklizésre, lovaglásra a környék rendkívül alkalmas!
A ház gázzal - cirkó kazánnal fűthető, ugyanakkor egy nagyméretű kandallóval is rendelkezik. De akár infrafűtés rásegítés is könnyen kiépíthető.
Itt el lehet vonulni a nagyváros zajától de Budapest is könnyen és gyorsan elérhető.
A házhoz közel található orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, fodrászat, pékség, olasz étterem és kisbolt, - illetve egy bölcsőde is épül. Vonatállomás Csabditól 10 percre, TESCO és LIDL 5 percre található kocsival. Szintén 10 percre Bicskén van uszoda, és mentőállomás is. 15 percre Tatabányán pedig a fővárosi színvonalú Szent Borbála kórház érhető el. A buszmegálló 10 perc sétára van a háztól, az Etyek-Tarján kerékpárút pedig a közelben fut.
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdoni hányadú.

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások